internet på mobil

TDC tredobler deres hastighed på mobilnettet

TDC vil både overhale Telenor og Telia med deres nye og forbedret mobilnet. Læs med her, og se om det har betydning for dig. 

TDC har netop valgt at tredoble deres hastighed på deres mobilnet. Dette betyder, at TDC nu sætter kapløbet i gang om at være det bedste og ikke mindst det hurtigste mobile netværk i Danmark.

Der er kun plads til at én kan være den bedste blandt de mange teleselskaber i Danmark. Derfor vil TDC nu gå forrest og satse på udbedringen af de mobile master, som understøtter 4G+ teknologien. Dette er en ny teknolog der bringer dobbelt kapacitet og dobbelt så hurtige datahastigheder med sig, i henhold til det almindelige 4G/LTE netværk. TDC haler altså nu indenom de andre teleselskaber, og sætter hele 1.500 nye mobilmaster med denne teknologi op rundt om i landet.

Det er vigtigt for TDC at være på forkant med udviklingen. Der ses en eksplosiv stigning i brugen af data blandt danskerne, og her skal TDC kunne følge med. Det betyder nemlig, at kunderne hos TDC får endnu hurtigere og bedre hastigheder. Om blot få år, hvis ikke TDC gør noget drastisk som dette, vil det stigende dataforbrug blandt danskerne få sendemasterne så voldsomt under pres, at det vil påvirke forbindelserne gevaldigt. Derfor er det vigtigt for TDC at følge med udviklingen, så deres kunder hele tiden får som forventet. Sådan forklarer Peter Schleict, koncerndirektør i TDC, til berlingske.dk.

Ligeledes har både Telia og Telenor, som efter deres mislykkedes fusion stadig deler deres mobilnet i Danmark, også åbnet for 4G+ forbindelsen. De åbnede først og fremmest for den i dele af København, Aarhus, Aalborg, Odense, men også i Roskilde.

Den nyeste teknologi kræver de nyeste mobiltelefoner

For at kunne tilkoble sig til den nye 4G+ teknologi skal du have en nyere mobiltelefon. 4G+ teknologien er en naturlig overbygning til det nuværende 4G/LTE mobilnet. Dette er designet til, at kunne levere datamængder lynhurtigt til både mobiltelefoner, tablets og bærbare computere. Den lynhurtige forbindelse gør, at du som bruger altid kan koble dig på internettet, ligegyldig hvor du befinder dig. Den nye 4G+ teknologi gør denne forbindelse endnu bedre, endnu hurtigere og endnu mere effektiv.

Det er dog kun de nyeste mobiltelefoner der kan modtage de nye 4G+ sendesignaler. Dette er toptelefoner som iPhone 6S, HTC One M9, Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6, Microsoft Lumia 950. Alle disse smartphones har indbyggede sende og modtage signaler, der også kan opfange de lynhurtige 4G+ signaler.

Den nye forbindelse kræver dejligt nok ikke, at du har et specielt mobilabonnement. Den nye teknologi kræver blot, at du har et mobilabonnement der understøtter et almindeligt 4G netværk.


Skriv et svar