camping med familien

Camping på Fyn med familien

Der er ikke meget der er mere hyggeligt end at være på camping med familien, og hvis det så er på Fyn, så er det ikke dårligere. En sommerferie hvor man bare kan sidde og spille kort, spise sammen og egentlig bare råhygge er simpelthen noget af det mange af os drømmer om, der skal være vores sommerferie. Hvis du er en af dem der er så heldige at dette kan lade sig gøre, så skal du være glad for det, og du skal sørge for at gøre det så tit som muligt. Der er ikke mange ting der styrker familielivet som at man kommer ud og er på tur sammen. Når man skal bo under nogle andre forhold end man plejer, og måske lave mad på en lidt anden måde end man ellers skal, giver det en anden form for fællesskab end man er vant til, og det er helt sikkert noget du skal udnytte. Det er noget mange misunder, og det at kunne tage af sted sammen i en uge, eller måske endda endnu mere end det, er noget mange familier kun kan drømme om. Der er mange forskellige ting der kan være i vejen, men under alle omstændigheder er der mange der drømmer om det, og derfor skal du endelig nyde det.

Hvad hvis vejret er dårligt?

Hvis vejret ikke helt er som man normalt ville forbinde med camping, så skal du ikke fortvivle, for det kan sagtens blive en rigtigt god tur alligevel. Nogle gange er det faktisk en endnu bedre tur der kommer ud af det, når det kommer til at pleje familielivet, for hvis der er masser af de klassiske, og meget voldsomme, sommerbyger, er der ikke nogen der har så meget lyst til at komme uden for en dør, og derfor er det lettere at blive inde i campingvognen sammen med de andre. Det betyder at du får mulighed for at være sammen med din familie.

Børnene kan finde på at forsvinde

Når du er på camping med familien er der gode muligheder for at børnene pludselig ikke er så meget hjemme i campingvognen som det egentlig var tanken de skulle være. Det gør dog ikke noget, for det værste der sker er at de har fundet nogle venner som de er sammen med, eller hvis de har den rette alder, kan det endda være at de har fundet sig en klassisk sommerflirt. Det er ikke noget der nødvendigvis er negativt, og det er bare en del af oplevelsen det er at være på camping. Desuden er der god mulighed for at dig og din partner kan få noget kvalitetstid sammen, hvor der ikke er så meget der skal nås, men hvor man bare har mulighed for at nyde hinandens selskab, uden at skulle stresse. Det er ikke nemt at finde derhjemme når man har en hverdag der skal passe og børnene skal leveres rundt til at alle de forskellig ting de skal. Camping er en fantastisk familieferie.


Skriv et svar