slot-machine

Prøv Valley of the Gods i dag og vind store gevinster

Der er mange måder, man kan forsøge at tjene lidt ekstra lommepenge på, én af disse er at prøve den forholdsvist nye online spilleautomat Valley of the Gods, som kan give en gevinstdobling på op til 500 gange. Denne spilleautomat er lige til at gå til, når først man har sat sig grundigt ind i reglerne og de vejledninger man kan finde på hjemmesiden og via vurderinger af spilleautomaten. Dette er en klassisk spilleautomat, der giver gevinst ved tre ens symboler på spillelinjerne, jo flere spillelinjer – desto større gevinstchance.

Det første man skal gøre for at komme i gang er naturligvis at vælge, hvor mange linjer man ønsker at spille på, med Valley of the Gods kan man selv bestemme, men jo flere linjer man vælger, jo højere er chancen for at ramme en af de 3125 måder man kan vinde på. Med denne spilleautomat er det muligt at finde helt op til 5800000 kr. hvilket gør Valley of the Gods til en af de spilleautomater i Danmark med de højeste jackpotgevinster. Det næste man skal vælge er møntværdien, hvilket i denne spilleautomat kan variere fra 0,04-40 kr.

Vælg selv hvordan du vil spille Valley of the Gods

En af de ting, der ved mange online spilleautomater har stor betydning for spillerne er, hvorvidt man selv kan vælge lydstyrken på automaten, samt om man kan spille i fuld skærm eller ej. Dette er der naturligvis taget højde for med Valley of the Gods, så man ikke skal blive helt ør i hovedet af temasangen i forbindelse med flere timers online spil. Man kan skrue op og ned for lydstyrken i løbet af spillet, eller vælge at slå denne helt fra – men så kan man ikke høre om man vinder store gevinster, hvis man samtidig laver noget andet mens spillemaskinen kører løs og mangedobler ens indsats. Som med alle andre online spillemaskiner har Valley of the Gods nogle forskellige symboler, der skal dukke op i bestemte variationer for at udløse gevinster, ved at se guiden til spillet kan man se disse.

Godt at vide for at optimere spillet af Valley of the Gods

Spil Valley of the Gods Online.

Som med mange andre online spilleautomater tilbyder Valley of the Gods også nogle små ekstra features, der kan lette ens spil og næsten med garanti sikre at man får gevinst. Det kan hurtigt tage mange timer at skulle sidde og klikke ’spin’, hver eneste gang man vil satse, derfor kan man naturligvis sætte denne spilleautomat på autospin, således at man også kan forlade sin computer mens man tjener hurtige penge. Har man ikke lyst til at forlade sin computer, men ønsker at processen skal speedes lidt op kan man bruge turbo knappen, der får hjulene til at snurre hurtigere, så ens gevinst forøges med høj fart. Man kan sagtens lade spillet styre sin egen gang og lave noget andet mens man tjener penge, med en tilbagebetalingsprocent på 96% er man dækket godt ind i forhold til ens indbetaling.


Skriv et svar