Isolering

Varmeregningen i bund med isolering på Sjælland

Vil du gerne have en lavere varmeregning, er det den nemmeste og hurtigste vej at isolere eller efterisolere din bolig. Der findes mange forskellige former for isolering, som kan sørge for at din bolig holder bedre på varmen og dine penge.

Isolering kan hjælpe stort set alle steder i en bolig. Det kan for eksempel være ved etageadskillelse, tag og loft isolering, udvendig isolering, hulmursisolering og mange andre former for isolering.

En af de steder hvor mange kan spare penge, er ved at få lavet en hulmursisolering. De fleste huse som er bygget mellem 1900 og 70’erne er nemlig ikke hulmursisoleret. Det kan lyde som et voldsomt indgreb at skulle isolere i hulmuren, men det er det faktisk ikke. Denne type af isolering kan klares ved blot at bore et hul i fugen, og så derefter blæse isoleringen ind gennem hullet. Både indgrebet og selve isoleringen har forholdsvis lave omkostninger, hvilket gør det muligt at tjene det hjem igen på blot nogle år.

Udover at dine hulmure ny er isolerede, er der også en række fordele som følger med, ud over de mange penge du sparer. Din boligs værdi vil stige, og du vil kunne energimærke din bolig bedre, når varmeudgifterne er lavere. Der vil blive dannet mindre kondens, og dermed også en mindre risiko for ting såsom skimmelsvamp. Du har måske oplevet træk i huset, dette vil også blive mindre. Væggene kan også holde på varmen, så du vil ikke opleve at dine vægge er kolde, men i stedet vil de være lune.

Isolering er meget mere end glasuld

Glasuld er et yderst populært materiale, som der kan bruges til at isolere med. Det skyldes at materialet har været her i mange år og at det kan bruges til rigtig mange forskellige områder. Du kender sikkert også til det bløde materiale, i den gule farve, som godt kan kløe og kradse lidt hvis man har været i kontakt med det.

Isolering er teknik som er i konstant udvikling, så det bliver nemmere og mere effektivt at isolere folk hjem. Der kommer altså ofte nye teknikker på markedet, som ofte er bedre end dem der fandtes i forvejen. Dette betyder ikke at glasuld som du kender det, er en dårlig løsning. Glasuld bliver nemlig også videreudviklet fort ikke at blive overhalet af dine konkurrenter, og er bestemt ikke en forældet metode.

Vi isolere din bolig på hele Sjælland

Vi står klar til at rykke ud, og få din varmeregning i bund. Vi klarer opgaver på hele Sjælland, og har en løsning på dine behov. Kontakt og hør nærmere eller få et tilbud på den isolering du har brug for.


Skriv et svar