stenslag fikset

Reparation af stenslag

Det kan ske på et splitsekund. Du kommer kørende hen af en tilfældig vej og pludselig kommer der en lille sten flyvende. Stenen rammer din forrude og så har du fået et irriterende stenslag. Det kan ske hvornår det end skulle være, men uanset hvor det sker, er det virkelig upraktisk og irriterende. Når det så sker, er det vigtigt at få gjort noget ved det med det samme. Hvis stenslag endnu ikke er løbet ud i ruden, kan det repareres uden at ruden skal skifte. Autoværksteder i Herning og Ikast kan hjælpe dig, når du er ude for et stenslag i ruden.

Det er ikke alle stenslag, der løber med det samme, og derfor skal man hurtigst muligt have det lavet inden det løber ud i ruden. Reparationen for et stenslag, der ikke er løbet er både nemmere og billigere, end hvis det er løbet. Hvis du er i nærheden af Herning eller Ikast, er det bare med at finde et sted hurtigt, så man kan få det repareret. Hvis du er uheldig at det løber med det samme, skal ruden skiftes. Her er det knap så akut med reparationen, da ruden skal skiftes uanset hvad.

Sådan foregår reparationen

Du kan få repareret dit stenslag mange steder i Ikast og Herning. Der er også mange steder, der tilbyder en service, hvor de kommer ud til dig, hvis du er i nærheden. Det er dog også muligt at køre på et værksted for at få det lavet. Det er ikke en reparation, der tager flere timer. Ofte vil det tage maks en halv time alt efter hvor besværligt det viser sig at være. Ofte vil du altså være til stede i værkstedet, mens selve reparationen finder sted. Mange steder serverer selvfølgelig kaffe eller te i ventetiden.

Hvis det blot er et stenslag, der ikke er løbet ud i resten af ruden, vil det blive repareret uden at skifte ruden. Her vil man ofte benytte sig af et plast-kunstharpiks materiale, der i grundstrukturen ligner glas og dermed kan være med til at udbedre stenslaget. For at hærde materialet bruger man ultraviolet lys, så det går hurtigt og bliver holdbart.

Hurtig reparation

Det er som sagt vigtigt at få det repareret rimelig hurtigt, hvis man gerne vil have en billig og nem reparation. Når stenslaget sker, skal man altså hurtigt tænke på at tage kontakt til et sted, som kan hjælpe med at få udbedret skaden. Det er ret vigtigt at der ikke kommer snavs i stenslaget. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt kommer til et værksted, som kan lave skaden. Hvis man venter, kan det være en god idé at sætte rudeplaster på skaden, så der ikke kommer snavs ned i stenslaget. Det kan derfor være en god idé at have lidt rudeplaster liggende i bilen, hvis uheldet skulle være ude. Når man har dækket hullet med rudeplaster, skal man hurtigt tage kontakt til et værksted, som kan udbedre skaden med det samme nemt og billigt.


Skriv et svar